2012 metų „Tyre Reviews” žieminių padangų gidas

2012 metų „Tyre Reviews” žieminių padangų gidas. Visi žinome, kodėl reikia žieminių padangų, tačiau kurios žieminės padangos tinkamiausios mūsų žiemos klimatui? 

2012 metų „Tyre Reviews” žieminių padangų gidas

2012 metų "Tyre Reviews" žieminių padangų gidas

„Tikras iššūkis žieminėms padangoms yra drėgnos ir sausos veiklos rezultatų balansas, tuo pačiu pasiūlant gerus rezultatus važiuojant per sniegą.“ Atsižvelgiant į tai, padangų ekspertas „Tyre Reviews” išrinko 2012 metų TOP3 rekomenduotinas žiemines padangas.

2012 metų žieminių padangų rekomendacijos

#1: Continental WinterContact TS 850

Continental WinterContact TS 850

Contitental WinterContact TS850 padangos sukurtos pakeisti Continental TS830, laimėjusias daugybę apdovanojimų. Continental TS850 laikomos dar didesniu iššūkiu nei jų pirmtakės. Continental TS850 padangos dalyvavo 5 žieminių padangų bandymuose ir visuose užėmė pirmąją vietą. Šios žieminės padangos sugeba pasiūlyti aukščiausios klasės  našumą ant šlapios, sausos ir snieguotos kelio dangos, pelnė aukščiausius balus už ypač gerą dėvėjimąsi ir pasipriešinimą riedėjimui.

#2: Goodyear UltraGrip 8

Paskutiniu metu tai vienos mėgstamiausių „Tyre Reviews“ žieminių padangų, naudojamų žurnalo tyrimams. Goodyear Ultra Grip 8 žieminės padangos pasižymi prieinama kaina bei puikiais akvaplanavimo ir sukibimo su šlapia kelio danga rezultatais.

#3: Nokian WR D3

Nokian WR D3

Nors Nokian WR D3 laikomos geru pasirinkimu vidutinės klasės padangų sektoriuje, padangų eksperto Tyre Reviews“ rezultatais, tai vienas geriausių žieminių padangų pasiūlymų. Nokian WR D3 pigesnės nei premium klasės padangos, o optimizuotas padangų dizainas išlaiko šias padangas tinkamas visiems sezonams.

Naudinga pasidomėti:

2012 metų našiausių žieminių padangų rekomendacijos

#1: Michelin Pilot Alpin PA4

Michelin Pilot Alpin PA4

Pilot Alpin A4 sukurtos kartu su „Porsche“ komanda, rekomenduotos Mercedes AMG žada būti aukščiausios kokybės žieminės padangos pasižyminčios puikiomis dinaminėmis charakteristikomis su puikiu našumu važiuojant per sniegą.

#2: Goodyear UltraGrip 8

Padangos raštą galima matyti aukščiau pateiktoje nuotraukoje.

Tai dar vienas naujas žieminių padangų modelis, puikiai pritaikytas drėgnoms Europos žiemoms. Goodyear Ultra Grip 8 žieminės padangos pasižymi prieinama kaina bei puikiais akvaplanavimo ir sukibimo su šlapia kelio danga rezultatais.

#3: Continental Winter Contact TS830 P

Continental Winter Contact TS830 P - 2012 metų "Tyre Reviews" žieminių padangų gidas

Panašios kaip ir naujosios Continenral Contact TS850 – tai visapusiškai puikios padangos, kurios ne tik pasižymi puikiais veiklos rezultatais, tačiau ir taupo degalų sąnaudas ir užtikrina maksimalų komfortą.

2012 metų „Tyre Reviews” žieminių padangų gidas- Visureigių ir 4×4 žieminių padangų rekomendacijos

#1: Michelin Latitude Alpin LA2

Michelin Latitude Alpin LA2

Naujas Michelin žieminių padangų modelis. Šios padangos buvo išbandytos ant apledėjusios bei apsnigtos bekelės trasos ir pademonstravo puikius rezultatus.

#2: Goodyear UltraGrip SUV

Goodyear UltraGrip SUV - 2012 metų "Tyre Reviews" žieminių padangų gidas

Pasižymi geriausiais rezultatais 2011 m. „Auto Bild“ 4×4 padangų bandymuose važiuojant šlapia ir sausa kelio danga. Tai dar vienos žieminės padangos, puikiai tinkančios drėgnam klimatui.

#3: Continental Winter Contact TS830 P

Padangos raštą galima pamatyti aukščiau pateiktoje nuotraukoje.

Panašios kaip ir naujosios Continental Contact TS850 – tai visapusiškai puikios padangos, kurios ne tik pasižymi puikiais veiklos rezultatais, tačiau ir taupo degalų sąnaudas ir užtikrina maksimalų komfortą. 

Perku padangas